Grønne produkter

RørosBanken er stolte av å tilby en rekke nye, grønne produkter. Med våre nye produkter ønsker vi å stimulere våre kunder til klima- og miljøsmart adferd.
Grønt boliglån

Grønne boliglån/fleksilån

RørosBanken tilbyr endelig grønne boliglån! Grønne boliglån og grønne fleksilån er lånet for deg som har, eller skal kjøpe, en energieffektiv bolig som bruker lite strøm eller har alternative, miljøvennlige energikilder. Vi belønner grønne valg, og tilbyr grønne boliglån med ekstra gunstige betingelser. En grønn bolig er bra for både miljøet og for lommeboka
El-billån

El-billån

Et el-billån passer for deg som skal kjøpe en miljøvennlig bil. Billånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bil. Det spiller ingen rolle om du kjøper bilen fra forhandler, eller en privatperson. Vi skal hjelpe kundene våre å gjøre klimasmarte valg. Kontakt oss i dag for å høre mulighetene du har, eller se mer om priser og betingelser her.

Klimalån

Klimalån/Grønt rehabiliteringslån

Som et ledd i det grønne skiftet, ønsker banken å stimulere til klimasmart adferd blant våre kunder. Vi tilbyr nå derfor «Klimalån». Et Klimalån er et lån med noe gunstigere betingelser enn et vanlig boliglån og er tiltenkt oppgradering av boligen som rehabilitering eller andre energieffektiviserende tiltak, for eksempel etterisolering, skifte dører/vinduer, balansert ventilasjon, solceller, solfanger, varmepumpe o.l. 
Bærekraftige fond

Sparing i verdipapirfond

RørosBanken bruker EIKA Kapitalforvaltning sine produkter i bankens kunderådgivning. EIKA sine produkter scorer meget bra innen de ulike kriteriene satt av bransjen innen bærekraft/ESG. Våre kunder har også mulighet til å kjøpe aksjefond av flere tilbydere, er det ett fond du har egne preferanser rundt? Da er sannsynligheten stor for at du finner dette på vår plattform.

Solcelle-lån

Solcellelån

Alle må bidra dersom vi skal bli et nullutslippssamfunn i 2050 En måte du kan bidra på er ved å produsere egen strøm! Derfor har RørosBanken gleden av å kunne tilby båre kunder markedets beste solcellelån.